1 Kasım 2019

SEYAD Genel Kurul Hazırlıkları Başladı

2000 yılında kurulan Sektörel Yayıncılar Derneği  SEYAD önümüzdeki yılın Ocak ayında yapılacak Genel Kurul için hazırlıklara başladı. Yönetim Kurulunun aldığı kararla son üç Yönetim Kurulu toplantısı üyelere açık olarak düzenlenecek. 31 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleşen Ekim ayı Yönetim Kurulu toplantısına, İsmail Ceyhan, Asrin Bakır Gerçek, Ahmet Pelit, Mesut Kul, Kenan Anıl, Vahit Mahmatlı, Tezcan Mahmatlı, Kemalettin Aköz, Nesip Uzun katıldı. Toplantı gündeminde yer alan başlıklarda;

-2019 yılı Yönetim Kurulu çalışmaları hakkında Başkan İsmail Ceyhan katılımcıları bilgilendirdi; Ayrılan üç üye yerine üç yeni firmanın üyemizin olduğu, üye kartlarının yenilendiği, dernek hesabımızdaki bakiyenin vadeli hesaba yatırıldığı bilgisi paylaşıldı.

-Genel Kurul’a Yönetim Kurulu olarak getireceğimiz TÜZÜK değişiklikleri görüşüldü; Üye tanımlamalarımız gözden geçirilecek, her şirketten ikinci üyenin katılımı için düzenleme yapılacak. Fahri üyelerimizin artırılması (meslekten ayrılan eski başkanlarımızın fahri üye olması) sağlanacak. İnternet Yayıncıları Derneği ile temasa geçilecek. Dijital yayınların, web siteleri ve portalların üyelik koşulları belirlenecek ve bu başlıklarda yeni düzenleme ve TÜZÜK değişikliği önerisi Kasım ayı toplantısında görüşmeye açılacak.

-Üyelerimizin ve meslektaşlarımızın SEYAD web sitesi ve sosyal medya hesaplarını aktif kullanması için, üye firmaların derneğimizin mail adreslerine gönderdikleri haberlerin web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlanması önerildi.

-Başkan İsmail Ceyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Asrin Bakır Gerçek, Kenan Anıl, Ahmet Pelit’in gelecek dönem Yönetim Kurulu’nda görev almayacaklarını beyan etmelerinin ardından, yeni yönetimde görev alabilecek arkadaşların adı istişare edildi.

Seyad'dan Haberler
About editor